Keijukiven tarina


Keijukiven voit löytää läsnä olevasta hetkestä. Keijukiveltä voit löytää hyvänolon ja rauhan tunteen, siinä on parantava voima ja rakkaus. Toisinaan Keiju saattaa kadottaa kiven ja usein silloin tunteena saattaa olla ripaus pelkoa, kauhallinen ahdistusta, sangollinen kiirettä ja välillä jopa hyppysellinen hätää. Keijun ympärillä on tuulista ja myrskyävää, eikä suojaa löydy. Silloin Keijun pitää muistaa pysähtyä läsnä olevaan hetkeen.

Keiju uskoo taikasauvoihin ja taikoihin, silloin kaikki on mahdollista. Keijulla on aina taikasauva mukana, hän ei vaan aina huomaa sitä. Kun Keiju pysähtyy keijukivelle, joka voi olla kaikkialla, hän huomaakin taikasauvan olevan mukana koko ajan. Taikasauva alkaa hehkua ja kaikki on siinä hetkessä: rauha, rakkaus ja läsnäolo. Keiju ei arvota, että mikään olisi hyvää tai huonoa. Kivellä ollessaan keiju huomaa, että tuulet ja tuiskut omassa elämässä, eivät olleet pahoja vaan tärkeä osa polkua mestarikeijuksi. Mestarikeiju hohkaa rauhaa ja läsnäoloa ja se löytyy meistä jokaisesta. Mestarikeiju on koko ajan keijukivellä ja siellä hohtaa timantit kohti taivasta ja silloin yhteys on avoinna. Tämä yhteys sisältää kaikki loitsut ja taiat mitä tarvitaan jokaiseen hetkeen. Siinä on myös hyväksynnän voima. Keiju tuntee armollisuutta ja kunnioitusta kaikkea kohtaan. Hän ei koskaan asetu muiden yläpuolelle.

Keiju ravitsee kehoaan.

Keiju kutsuu kaikkia ihmisiä tulemaan kivelle. Kaikissa meissä on tuo keijukiven voima. Me vain usein unohdamme taikasauvan ja tuon läsnäolon taian. Mitä enemmän keiju tekee taikoja yhdessä muiden kanssa, sitä enemmän ilo lisääntyy. Keiju kutsuu kaikkia luottamaan siihen, että kaikki järjestyy ja kaikki on hyvin. Meissä kaikissa on tuo keijukiven voima.

Loistavia lopputuloksia saadaan sillä, kun kiitetään kaikkea ennen kun ryhdytään toimeen. Mitä tarvitsen saadakseni yhteyden omaan kehoon? Keiju muistaa aina olla kiitollinen kaikesta. Kaiken minkä sen kohtaa, keiju ottaa kiitollisena vastaan. Keiju muistaa kiitollisuusloitsunsa aamuin illoin ja se kohottaa hänet omaan voimaansa.